Kontakt

Pizzeria Alsike il Forno

Adress:Gränsgatan 47,Alsike

741 96 Knivsta ‎

 Telefon: 018- 38 55 83

Öppet Tider: Mån-Fre 10-21. Lördag-Söndag 11-21

Kontakta Oss: info@alsikeilforno.se

Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss. Vi tar mer än gärna emot dina åsikter.
Fält markerat med * är obligatoriskt. Förnamn*. Efternamn*. E-Mail. Meddelande.


Visa större karta

Kontakt Form

Öppettider

Vardagar 10:30 - 21:00

Lör - Sön 11:30 - 21:00

Telefon : 018-38 55 83

Gränsgatan 47 Alsike

Video pizzeria il forno

today's special

Nu finns vi på Facebook

Nu kan du följa vad som händer inom pizzeria alsike il forno på Facebook. Genom att gilla vår sida kan du ta del av nyheter, aktuella händelser och annat som är på gång i våra verksamheter. Välkommen att gilla oss!

fb www.facebook.com/alsikeilforno

Kvalité

Kvalité och service står i fokus för oss. Våra kunder ska alltid kunna förlita sig på att Pizzeria Alsike il Forno gör sitt yttersta för att ge den absolut bästa servicen inom branschen.Vi är stolta över den höga nivån på hänvisningar vi får och vi tror att detta talar för vår professionalism och vårt goda rykte!

QR Meny

today's special Ladda ner vår meny som PDF-fil Menyn laddar du ner genom att klicka på denna text eller utnyttja QR-koden till höger.Ladda ner en QR-läsare för Android Ladda ner en QR-läsare för iPhone

Vår koncept

Vår koncept har alltid varit att laga god mat av färska råvaror för att nå den höga kvalitén. Maten som du äter hos oss ska motsvara dina förväntningar och vara värt priset. Vi eftersträvar en vänlig mottagande av våra gäster. Att du som gäst blir nöjd och belåten är motivationen som gör att vi alltid håller ribban högt!